Esittelyni

Runotuulella
ällistyneellä sammalikolla
pikku öttiäiset pistävät tanssiksi
Runorokkia

Tämä sivusto on Pirkko Hyvösen kotisivu tai blogi, kummin vaan. Meitä Pirkko Hyvösiä on paljon ympäri Suomea ja ulkomaitakin. Minä olen Loimaalla asuva PH (os. Tilli). Olen aikaisemmin asunut Turussa, Vantaalla, Posiolla ja Kemijärvellä.

Olen koulutukseltani biologi ja ollut töissä monenlaisissa työpaikoissa, pisimpään kouluhallinnossa ja opettajana.

Näillä sivuilla kerron harrastuksistani ja etenkin kirjoittamisesta. Olen kirjoittanut kaksi romaania, esikoinen Vuotos – vastasatanut uusi lumi vuonna 2014 ja pienoisromaanin Toinen,  joista Toisesta on tehty myös musiikkinäytelmä. Sitä esitettiin Loimaan teatterissa keväällä 2018. Olen kirjoittanut myös Suomen kuunnelmayhdistykselle kuunnelman Mylly ja olin mukana Suomen juhlavuoden 2017 keväällä ilmestyneessä runokokoelmassa Runotuulen mankeloimaa ja viimeksi syksyllä 2020 ilmestyneessä novellikokoelmassa Kuoriutumisia. Kolmas tanssi -kirjan kirjoittamista olen valmistellut monta vuotta. Käsikirjoitus on tauolla. Se viipyilee alitajuntani pohjalla. Ehkä en siitä ole täysin vielä luopunut.

Kerron lisäksi matkoista, käynneistä kulttuuritapahtumissa, luonnosta, käsitöistä, kaikesta mitä puuhailen. Korona-aika  nosti vanhan sukututkimus-harrastuksen melkein jokapäiväiseksi.

Historia-sivu on pysyvä sivu, joka aikaisemmin on ollut Kauhanojan kotisivuilla. Olen kerännyt historiatietoja monta vuotta. Sivulla on aikajana koko maailmankaikkeuden tapahtumista sekä Loimaan seudun historiaa tekstinä. Käypä tutustumassa!

Voit kommentoida tekstejä heti tekstin jälkeen. Odotan mielenkiintoisia keskusteluja! 🙂

2 thoughts on “Esittelyni”

 1. Hei Pirkko!
  Kiitos paljon viimesyksyisestä ällistyneen sammalikon tarinastasi ruskalomahäpeää.
  Tällaisia aitoja tuntemuksia tarvitaan jotta tiedämme missä parannetaan.
  Oli mukava seurata myöskin yleisön reaktioita rumpujen takaa. Kiva tunnelma välittyi myöskin minulle.
  Maahisteatteri, Maahisblues ry:n, Pyhän kyläyhdistyksen ylläpitämä meidän yhteinen ”kotipesä”. Aivan mieletön paikka esiintyä.
  Tiedoksesi saatettakoon tulevan kesän Maahisblues ry:n tapahtumia joita löytyy tuonnempana mainoksissa.
  28.7.2021 Maahisblues Maahisteatterissa esiintyy lukuisia lappilaisia bändejä mm. Anna-Maija Oka&Poor Bastard’s Blues Band.
  Anna-Maija Okan Halki poikki vasen esitys Lapissa usealla paikkakunnalla heinäkuussa.
  31.7.2021 Peikkometsän lastenkonsertti Maahisteatterilla.
  Tervetuloa!
  Muutamia mainitakseni. Mutta tietenkin seuraamme jatkuvasti koronaa.
  Yritetään pysyä terveinä. Keväänodotusta!😀
  Ystävällisin terveisin
  Markku Laamanen
  Email markkulaamanen7@gmail.com

  1. Hei Markku, olipa mukava huomata, että olit löytänyt viime syksyisen blogini. Nyt tässä koronaeristyksessä tuntuu niin erikoiselta, että on yleensäkin voinut osallistua johonkin kulttuuritapahtumaan. Eipä niitä viime vuonna tainnut ollakaan kuin kolme, nämä kaksi Pyhällä ja joulukuun alussa Turussa juuri ennen silloista sulkua.Yhden katsoin striimattuna, mutta oli vaikeaa keskittyä.

   Tällä hetkellä tiedän tulevani Pyhälle heinäkuun alussa, kun on Hyvösten sukujuhla siellä. Silloin on myös Kemijärven 150 vuotisjuhla, joten osallistumme ainakin sinne.

   Hienoa, että jatkatte soittamista ja tilaisuuksien järjestämistä. Tulen varmasti tilaisuuksiinne, jos ne sattuvat vierailujeni aikaan.

   Hyvää talvea ja alkavaa kevättä, pysytään terveinä. Rokotukset auttavat, kunhan saadaan.
   Terveisin ällistyneellä sammalikolla Pirkko Hyvönen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Luontoa, kirjoittamisia, kulttuuria, käsitöitä, matkoja……